Grote zaal

De grote zaal van 250 m2 is prima te gebruiken voor grote bijeenkomsten. Afhankelijk of mensen willen zitten en/of staan zijn bijeenkomsten mogelijk tot 250 personen. De zaal is uit te breiden met de foyer. Dan kunnen tot 500 personen aanwezig zijn. Aan de zaal ligt een podium van 100 m2. In de zaal is ook nog een bar aanwezig.


Faciliteiten in grote zaal: Zaal oppervlakte 250 m2 - Bar met 2 tappunten - Mogelijkheid uit te bereiden met foyer van 125 m2 - Mogelijkheid gebruik bühne van 100 m2

Foyer

Deze ruimte is goed te gebruiken voor vergaderingen, filmvoorstellingen, lezingen. Ook te combineren met de grote zaal.
Faciliteiten: Foyer oppervlakte 125 m2 - Mogelijkheid uit te breiden met grote zaal van 250m2

Caféruimte

Wij beschikken over een caféruimten van 145 m2 met verschillende tappunten en een professionele keuken. Onze caféruimte is een uitstekende ruimte voor kleinere feesten en koffietafels of gewoon voor een gezellige bijeenkomst.Faciliteiten in grote zaal: Café oppervlakte 145 m2 - Bar met veschillende tappunten - Mogelijkheid gebruik professionele keuken

Vergaderruimtes

Het gemeenschapshuis beschikt over 3 vergaderruimtes variërend van 25 tot 60 m2. Omdat deze ruimtes wat hoger liggen is er ook een lift aanwezig. Alle 3 de vergaderruimtes zijn, afhankelijk van het aantal deelnemers, uitstekend te gebruiken voor vergaderingen en presentaties.


Faciliteiten vergaderruimte 1: Vergaderopstelling 20 personen
Faciliteiten vergaderruimte 2: Vergaderopstelling 13 personen
Faciliteiten vergaderruimte 3: Vergaderopstelling 26 personen - Elektrisch scherm aanwezig

Thuisplaats voor verenigingen, clubs, groeperingen en bedrijven en een prachtige locatie voor eenmalige of terugkerende activiteiten.

Gebruikers